Atelierroute Nijkerk
Nieuwsbriefpublicatie,  Uncategorized

Atelierroute Nijkerk 2020- GEANNULEERD

Donderdag 21 mei, Hemelvaartsdag en Vrijdag 22 mei is er weer de Atelierroute van Nijkerk. Creatievelingen en kunstenaars, van Nijkerk en omstreken, stellen hun (gast)atelier open voor een kennismaking. Er zijn allerlei verschillende disciplines te bewonderen.

Vorig jaar ben ik zelf gaan kijken bij een aantal deelnemers. Ik vond het erg leuk om allerlei verschillende stijlen te zien en een aantal kunstenaars en creatievelingen te spreken over hun werk of hobby. De sfeer was ook nog eens heel gemoedelijk.

Dit jaar doe ik ook mee en ben te gast in de Kruiskerk (Nijkerk). Ik ben benieuwd hoe het is, het lijkt me leuk om contact te maken met de bezoekers en ervaringen te delen. Wie weet tot dan!

Wil je alvast een voorproefje kijk dan in mijn galerij.

Voor meer informatie over de atelierroute Nijkerk kijk op: https://atelierroutenijkerk.blogspot.com/