Watersport
Brush marker,  Nieuwsbriefpublicatie,  Persoonlijk,  Techniek

Rara waar was ik op vakantie?

Tijdens onze vakantie (ook al even geleden) heb ik even twee middagen getekend/geschetst. Bij deze het resultaat. Weer eens een andere stijl, meer bedoeld ter herinnering, dan dat het nou een accurate weergave is.

Rara waar is dit?

Kun je herkennen waar we op vakantie waren?

Websites… leuk, maar het moet wel werken

De laatste tijd ben ik niet zo actief met tekenen en schilderen. Daarnaast werk(te) het automatisch verzenden van de nieuwsbrieven helaas niet. Al met al geen motivatie om het op te lossen, met een radio stilte tot gevolg. Nu man lief ook met zijn website bezig is, was dit aanleiding om samen eens te kijken. De eerste test alleen naar mezelf werkte, dus hopelijk deze ook. Het lijkt erop dat alleen updates installeren al werkt. Ik hoop het en anders nog even verder kijken.

De draad op pakken

Ik probeer toch weer de draad op te pakken met tekenen en schilderen, ik ben benieuwd of het gaat lukken. Om in de stemming te raken heb ik in twee varianten een reproductie van Verscholen in het gras besteld met een passe-partout en een lijstje erom heen, zodat het redelijk daglicht kan verdragen. Het origineel is niet in archief kwaliteit, maar dit zal dat wel zijn. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat.

2 reacties