Over mij

Vormgeving

Al jaren ben ik verslingerd aan vormgeving en van jongs af aan houd ik van tekenen en schilderen. Het is dan ook niet zo vreemd dat ik mij jaren lang heb gewijd aan het opmaken van documentatie en brochures. Hierdoor heb ik veel geleerd over het grafische vak. Daarnaast heb ik mij bekwaamd in Photoshop, waarmee ik mijn creativiteit kwijt kan in het maken van composities, schilderingen en het bewerken van foto’s.

Fotoalbums

Met fotoalbums hield ik mij niet zo bezig, totdat ik ging trouwen en natuurlijk ons eigen fotoalbum maakte. Ik vond en vindt het geweldig. Het is zo leuk om te zien wat het combineren van foto’s, kleuren en het toevoegen van illustraties doet, voor het verhaal wat je wil vertellen met je foto’s. Daar kan geen schoenendoos of computer met mappen vol foto’s tegenop! Dat is zonde. Want wat is er nou leuker dan om met je vrienden en familie je dierbare herinneringen op te halen door te bladeren in een mooi vormgegeven fotoalbum?

Dus voor iedereen die daar graag wat met zijn of haar foto’s wil doen biedt ik mijn opmaakservice aan voor een mooi en dierbaar fotoalbum.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *